Pamje kur në LA konfiskohen mbi 1000 armë

Pushkë, pistoleta dhe municione të shumta janë zbuluar në një shtëpinë e një qytetari të Los Angelos.

I dyshuari sipas CNN përpunonte armët të cilat shiteshin në treg si illegale.

Raportet e para të policisë së L.A.flasin për mbi 1000 armë të llojeve të ndryshme dhe mijëra fishekë të konfiskuar gjatë këtij operacioni.

Në zonën e Los Angelo ky është njëri nga rastet më të mëdha të zbulimit të armëve ilegale pas atij të 2015 ki ishin zbuluar 1200 të tilla.

ShBA ka një system ku shumica e qytetarëve kanë të drejtë të mbajnë armë me leje të cilat kontrollohen nga qeveria. Por krimet dhe aktet e dhunëshme kryhen kryesisht nga armët pa leje të cilat tregtohen nga grupet kriminale.

Video në këtë link