Si mund ta ndryshoj pozicionin e Google Chat brenda Gmail?

Nëse dëshironi ta vendosni Google Chat në një vendndodhje tjetër brenda Gmail, procesi është relativisht i thjeshtë.

Nëse përdorni Google Chat dhe nuk ju pëlqen pozicionimi i tij në anën e majtë të ndërfaqes, mos u merakosni. Google ofron pozicionim alternativ në anën e djathtë të ekranit. Ju lutemi vini re se lëvizja e Google Chat funksionon vetëm në versionin e Gmail për PC.

Si mund ta ndryshoj pozicionin e panelit Chat në Gmail?

Mund ta zhvendosësh panelin Chat djathtas ose majtas të kutisë hyrëse të Gmail. Për ta bërë këtë, hapni Gmail në kompjuterin tuaj dhe në këndin e sipërm djathtas, klikoni Cilësimet > Shfaq të gjitha cilësimet. Në krye të listës, zgjidhni Chat and Meet.

Opsionet e pozicionit të bisedës iPored zgjidhni Kutinë hyrëse majtas ose kutinë hyrëse djathtas. Pastaj klikoni Ruaj ndryshimet./tportal.hr