array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Nuhi Shala

Nuhi Shala

Nuhi Shala i është bashkuar BIRN-it që nga 15 janari 2019, pas një përvoje 18 vjeçare si përkthyes, asistent administrativ dhe procesmbajtes gjyqësor në misione ndërkombëtare në Kosovë. Nuhiu ka kryer studimet post-diplomike në Fakultetin Filozofik, dega e Shkencave Politike, në Universitetin e Prishtinës. Hobi i tij është leximi dhe sporti, futbolli dhe Formula1 në veçanti. Ka një interesim të madh për politikën vendore dhe atë ndërkombëtare. Motoja kryesore që përdoret shpesh nga Nuhiu është “You’ll Never Walk Alone” dhe kjo e bën atë një ndër fansat më të sinqertë të FC Liverpool në stafin tonë.

Rikthehet Formula 1, Valtteri Botta fiton “Garën e Austrisë”

Pritjes 30-vjeçare i vie fundi: Liverpul fiton Premierligën

I dënuari gabimisht, favorit për të fituar shoun televiziv “America’s Got Talent”

A ekziston mundësia e një infektimi të dytë me coronavirus? 

Tablodiet ia 'llogarisin dëmet' që Kina duhet t`ia paguaj Gjermanisë për shkak të coronavirusit

1,290 vdekje 'të reja' në qytetin kinez Vuhan pas rishikimit të raportimeve

Foreign Policy: Trump po nxit kaos në Kosovë në kohën më të keqe të mundshme

Masat e distancimit social mund të jenë të nevojshme deri në vitin 2022

Infektimi me coronavirus mund të bëhet edhe përmes ajrit?

“Tavolina suedeze”: Shteti skandinav, i vetmi në botë që e shpërfill pandeminë

Studim - Pse gjatë COVID-19 duhet shmangur ecjen, vrapimin apo ngasjen e biçikletës afër njëri-tjetrit

Coronavirusi - Vaksina mund të jetë gati jo më herët se në muajin shtator

Masat e distancimit social kundër coronavirusit mund të kenë sukses

Ekonomia globale do të vuajë për shumë për t’u ringjallur

'Pse nuk mobilizoni ushtrinë për ta rregulluar krizën me coronavirus?'

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!