Një opsion i ri në WhatsApp që do ta lehtësojë edhe më shumë korrespondencën

Foto: CTK 

Në aplikacionin tejet popullor WhatsApp, drejtuesit janë duke punuar në njoftimet e reagimeve ndaj mesazheve. Nuk dihet ende se kur mund të fillojnë t’i përdorin ato, shkruan GSM Arena.

Publikimi i aplikacionit WhatsApp 2.21.24.8 për sistemin operativ Android ka hyrë në fazën e testimit beta. Është interesante, ndër të tjera, sepse zbulon se si ata punojnë në njoftimet për reagimet ndaj mesazheve në këtë aplikacion të mirënjohur.

Kjo veçori ka qenë në zhvillim muajt e fundit. Ai duhet të lejojë ndjekjen e reagimeve ndaj postimeve në një mënyrë të ngjashme sikurse bëhet në aplikacionin Facebook.

Më herët, drejtuesit e WhatsApp nuk kishin ndërmend ta shtonin këtë veçori. Ata duket se e kanë ndryshuar këtë mentalitet sepse fillimisht filluan ta zhvillojnë atë për sistemin operativ iOS, dhe tani po bëjnë të njëjtën gjë për Android.

Nuk dihet ende se kur mund të implementohet funksioni i ri, vetëm se është planifikuar për përmirësime të ardhshme të softuerit.