Postet nga: Meta

Meta: Zuckerberg njoftoi pushime nga puna për 10,000 punonjës të tjerë

Gjysma e dytë e vitit të kaluar u shënua me pushime nga puna në shumë kompani teknologjike. Pas punësimeve masive gjatë pandemisë, situata ndryshoi në një kohë të ...

Projekti P92, rrjeti i ri social që po përgatitet nga Zuckerberg

Pas blerjes së Twitterit nga Elon Musk, u shfaqën disa konkurrentë të vjetër dhe të rinj të këtij rrjeti social, por duket se konkurrenti më i madh ...

Facebook e shton kohëzgjatjen e Reels në 90 sekonda

Kompania Meta e konsideron Reels si një aspekt të rëndësishëm të aplikacioneve të saj dhe për këtë arsye prezanton risi në këtë format në ...

Facebook dhe Instagram do të ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së fotove intime të adoleshentëve

Kompania Meta po ndërmerr masa të reja lidhur me premtimin e saj për ta luftuar zhvatjen seksuale dhe format e tjera të abuzimit seksual të fëmijëve.

Rregulla të ashpra të BE-së për përmbajtjet në internet për Google, Twitter, Meta dhe Apple

Google, Meta, Twitter dhe Apple përballen me rregulla më të ashpra të BE-së për përmbajtjen në internet, bazuar në shifrat mujore të përdoruesve të raportuar nga ...

'Meta' prezanton abonim mujor me pagesë për verifikimin e llogarisë

Mark Zuckerberg, pronari i Meta (Facebook, Instagram), njoftoi të dielën se po e prezanton "Meta Verified", një abonim 11,99 dollarësh në muaj për t’i verifikuar llogaritë në ...

Kompania Meta i riaktivizon llogaritë e ish presidentit Trump në rrjetet sociale

Meta Platforms Inc e ka rikthyer llogarinë e ish-presidentit amerikan Donald Trump në Facebook pas një pezullimi dy-vjeçar pas trazirave vdekjeprurëse në Kapitol Hill më 6 janar 2021.

Meta prezanton opsione të reja për përmirësimin e përdorimit të Instagramit

Javën e kaluar, Instagram i bëri të ditura opsionet e reja që duhet ta mundësojnë menaxhimin më të mirë të përmbajtjes që u shfaqet përdoruesve ...