(VIDEO) Gruaja më e vjetër në Kosovë

Në Prizren jeton gruaja më e vjetër në Kosovë. Xhemile Susuri së shpejti mbush 110 vjet jetë. Është nënë e 10 fëmijëve e tash ka mbi 100 nipa e mbesa.

Por ajo është shumë e kthjellët edhe në fillim shekullin e dytë të saj. Ajo thotë se ka ngrënë vetëm bukë misri dhe kos e qumësht. /21Media