Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Sulmet nga qentë endacakë - LIVE

Në emisionin e sontëm “Kallxo Pernime” trajtohet tema e qenve endacakë dhe trajtimi i tyre.

Sa qen endacakë janë në Kosovë?

Si bëhet trajtimi i tyre dhe çfarë buxheti ka ndarë shteti për hapjen e strehimoreve të reja?

Sa qendra për trajtimin e qenve endacakë janë hapur në vend?

Si duhet t’i shmangim sulmet nga qentë endacakë?

Çfarë thonë nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë e çfarë nga Komuna e Prishtinës?

Pse sipas OJQ-ve nuk u menaxhuan mirë qentë endacakë në Kosovë?

Për këto, por edhe të tjera, debatojnë Elza Ramadani nga Fondacioni për të Drejtat e Kafshëve, Habib Qorri nga Komuna e Prishtinës, Lamir Thaçi nga AUV dhe

Sadete Zariqi, avokate.