Postet nga: qentë endacakë

Spitali i Pejës: Lopët po futen në oborrin e spitalit

Spitali i Përgjithshëm në Pejë, ka shfaqur shqetësim lidhur me futjen e bagëtive në oborrin e spitalit dhe me numrin e madh të qenve endacakë, duke ...

Ekspertja Helen Wormser tregon pse ka kaq shumë qen endacakë në Kosovë

Ekspertja për trajtim të qenve endacakë, Helen Wormser, thotë se në Kosovë ka shumë qen nëpër rrugë pasi hidhen në rrugë si lodra.

Për trajtimin e qenve, AVUK i favorizon veterinerët që kanë pasur tenderë më parë

Helen Wormser, eksperte e trajtimit të qenve endacakë, ka deklaruar se Agjencia e Veterinarisë dhe Ushqimit e Kosovës (AVUK) favorizon miqtë e vjetër sa i përket dhë...

Wormser: Shumica e veterinerëve në Kosovë nuk dijnë të regjistrojnë qentë

Ekspertja për trajtim të qenve endacakë, Helen Wormser, thotë se në Kosovë shumë veterinerë nuk dijnë të bëjnë si duhet regjistrim/trajtim të qenve pasi kanë më shumë ...

Helen Wormser tregon si duhet vepruar kur ndiheni të rrezikuar nga qentë endacakë

Ekspertja e trajtimit të kafshëve shtëpiake, Helen Wormser, e cila merret me këtë veprimtari në Kosovë që nga viti 2015, sidomos me trajtimin e qenve endacakë, tha se ...

(Video) Qytetarja sulmohet nga turma e qenve në Prishtinë

Drenusha Bajrami qytetare e Prishtinës ka thënë se është sulmuar mbrëmë para banesës së saj nga qentë endacakë.

Komuna e Prishtinës nënshkruan kontratë për ndërtim të strehimores për qentë endacakë

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar kontratë në vlerë 239 mijë euro për ndërtimin e strehimores për qentë endacakë.

Sulmet nga qentë endacakë, padi ndaj tri institucioneve shtetërore për mosveprim

Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike përmes Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe dy qytetareve të Kosovës, të cilat kanë pësuar sulm nga ...