Postet nga: lamir thaçi

AUV: Në Kosovë nuk ka grip të shpezëve, vazhdon ndalimi i importit nga Shqipëria

Tash e pesë ditë Kosova ka ndaluar importin e shpezëve nga Shqipëria, pas paraqitjes së rasteve te gripit të shpezëve në Durrës, megjithatë në vendin tonë ...

Si prodhohet suxhuku, kilogrami i të cilit kushton 99 centë?

Në emisionin KALLXO Përnime është diskutuar edhe siguria e mishit të përpunuar. Sipas të ftuarve, është e diskutueshme përbërja e suxhukut, kilogrami i të cilit kushton 99 ...

Thaçi: Shumë shpejt do të na duhet ta shfuqizojmë Ligjin për pasurimin e miellit

Zëdhënësi i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Lamir Thaçi, ka deklaruar në emisionin "Kallxo Përnime" se shumë shpejt Kosova do të jetë e detyruar të ...

Asnjë bukë e testuar për më shumë se dy vjet

Janë bërë dy vite që Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) nuk ka bërë kërkesa për analiza në bukë.

Inspektorët e AUV-it do jenë aktiv edhe në natën e Vitit të Ri

Agjencia e Ushqimit dhe Vetereniarisë do jetë aktive me inspektorët e saj edhe në natën e 31 dhjetorit.

Thaçi: Kemi mbyllur klinika në QKUK për shkak të papastërtisë

Zëdhënësi i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Lamir Thaçi, ka thënë në "KALLXO Përnime" se nga inspektimet që ka bërë AUV janë ...

Falsifikimi i testeve COVID-19 - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për testet COVID-19, dukurinë e falsifikimit të tyre si dhe mungesën e një sistemi digjital të regjistrimit të testeve.

Aksioni i AUV dhe Policisë, ndalojnë 10 dasma që po u mbaheshin në regjionin e Prizrenit

Në 10 ahengje familjare ka ndërhyrë mbrëmë Inspektorati Sanitar i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) bashkë me Policinë̈ e Kosovës në regjionin e Prizrenit.