Stuhia e borës në Turqi

Stuhia e borës bllokon Turqinë - VIDEO

Stuhia e borës ka kapluar pjesën më të madhe të Turqisë.

Në disa pamje të publikuara shihen njerët që mezi lëvizin, rrugët dhe veturat e bllokuara totalisht nga bora.

Stuhia e borës nuk ka kursyer as Stambollin, duke bërë që të ndalohen shumë fluturime  drejt  Azisë, Evropës e Afrikës.