Qeveria miraton Bordin e ri të OShP-së, nuk lexohen emrat

Qeveria e Kosovës e ka miratuar vendimin me emrat e Bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP).

Mirëpo emrat kryetarit dhe anëtarëve nuk janë lexuar gjatë mbledhjes së Qeverisë.

Emrat e kandidatëve tashmë i dërgohen Kuvendit të Kosovës për votim.