Postet nga: OSHP

Prokurimi publik me sistem të ri për menaxhimin e ankesave të kompanive që marrin pjesë në tenderë

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) këtë javë do të prezantojë një sistem të ri për menaxhimin e ankesave të operatorëve ekonomikë, të cilët marrin pjesë në ...

MSH-ja e shqetësuar me disa vendime të OSHP-së për prokurim të baranve

Ministria e Shëndetësisë ka shprehur shqetësim lidhur me disa vendime të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Lansohet sistemi i menaxhimit të lëndëve në OSHP, ekspertët shqyrtues të ankesave propozohen nga sistemi

Me qëllim që të rritet transparenca, llogaridhënia dhe efikasiteti në trajtimin e ankesave të bizneseve nga ana e Organit Shqyrtues të Prokurimit, Komisioni Rregullativ për Prokurim Publik (...

Asociacioni i Komunave të Kosovës i ankohet Kurtit për bllokimin e investimeve kapitale në OSHP

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë ditës së sotme ka mbajtur një takim me kryetarët e komunave me qëllim të koordinimit ndërinstitucional mes qeverisë dhe ...

OSHP gjen shkelje në tenderin e AAC-së, anulohet tenderi për angazhimin e ekspertit të aviacionit

Autoriteti i Aviacionit Civil e ka anuluar tenderin për angazhimin e një eksperti të aviacionit, pasi Organi Shqyrtues të Prokurimit ka konstatuar se tenderi ishte në kundërshtim me ...

Arsyet pse Gjykata e Tenderëve nuk do të shqyrtojë 800 ankesa të bizneseve

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) apo siç njihet ndryshe Gjykata e Tenderëve, ka vendosur që të gjitha ankesat e deri datës 8 qershor 2022, të operatorëve ekonomik që kanë ...

U bllokuan për shkak të mungesës së bordit, OShP nuk do të shqyrtojë mbi 800 ankesa që u kaloi afati

Në muajin qershor, pas më shumë se një viti, Kuvendi i Kosovës arriti të zgjedhur bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit, duke funksionalizuar këtë institucion i cili kishte ...

‘Trepça” Sh.A nuk arrin të furnizohet me binarë për minierë

Ndërmarrja “Trepça” Sh.A e cila është nën administrimin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), nuk ka arritur të furnizohet me binarë për miniera.