Publikohen listat e stutentëve të pranuar në konvikte (Dokument)

Janë publikuar rezultatet e studentëve të pranuar në konvikte për vitin akademik 2022/2023.

Rezultatet janë shpallur në adresat zyrtare të Qendrës së Studentëve dhe profilin e QS-së në Facebook.

Studentët të cilët janë pranuar në konvikte kanë fituar automatikisht të drejtën e pranimit në mensë.

Listat e studentëve të pranuar mund t’i gjeni në këtë LINK.