Postet nga: Greva

Pamje - Vazhdon greva e punëtorëve të KEDS-it dhe KESCO-s

Mëngjesi i sotëm e gjeti Këshillin Grevist të punëtorëve të Kompanisë Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS) dhe Kompanisë Kosovare pë...

Jasharaj: Greva është mbajtur në të gjitha shkollat, përveç në një shkollë në kryeqytet

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SBAShK), Rrahman Jasharaj, tha se greva një orëshe e paralajmëruar sot në arsim është mbajtur në ...

Grevë 1-orëshe sot mbajnë Sindikatat

Sot në të gjitha institucionet e Kosovës, Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës organizon grevë njëorëshe.

Punëtorët e KEDS-it dhe KESCO-s mbajnë grevë

Këshilli Grevist i punëtorëve të KEDS-it dhe KESCO-s ka nisur sot grevën duke kërkuar rritjet të pagave për 100 euro.

Përsëri grevë, SBASHK: Më 12 maj dërgoni fëmijët një orë më vonë në shkollë

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka ripërsëritur se më 12 maj do të ketë grevë njëorëshe në gjithë sistemin arsimor.

Punëtorët e KEDS e KESCO paralajmërojnë grevë 3 ditore, kërkojnë rritje të pagës për 100 euro

Federata e Sindikatave të Pavarura Elektrokosova (FSPE) ka njoftuar se do të mbajë grevë tre ditore: më 11, 12 dhe 13 maj para objekteve të KEDS/KESCO.

Paralajmërohet grevë më 11 maj në të gjitha njësitë operacionale të KEDS/Kesco

Federata e Sindikatave të Pavarura Elektrokosova (FSPE) ka njoftuar se më 11 maj do të ketë grevë një orëshe në të gjitha njësitë operacionale të KEDS/Kesco që do ...

BSPK paralajmëron grevë dhe protestë në sektorin publik

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), kanë paralajmëruar se me datën 12 maj do të mbajnë grevë 1 orëshe, për të punësuarit e sektorit ...