Postet nga: Studentët

Vendimi i Qeverisë: Mësimi dhe studimet online, provimet me prani fizike

Qeveria e Kosovës, në mesin e 46 masave të aprovuara si kushte parandaluese për COVID19, ka paraparë format se di do të realizohet mbajta e mësimit dhe funksionimit ...

Historianët: Demonstratat e 1981-ës dhanë shkëndijat e para të shkatërrimit të ish-Jugosllavisë

Demonstratat e vitit 1981 ndërkombëtarizuan problemin e Kosovës për shkak të impaktit që patën. Ato dhanë edhe shkëndijat e para të shkatërrimit të ish-Jugosllavisë.

Instituti Albanologjik dhuron libra për bibliotekën e Fakultetit Filozofik

Instituti Albanologjik i Prishtinës i ka dhuruar qindra libra për bibliotekën e Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës.

Studentëve francezë u premtohen dy shujta brenda ditës

Presidenti i Francës Emmanuel Macron u ka premtuar studentëve të universiteteve dy shujta në ditë me vlerë një euro për t'i ndihmuar gjatë mbylljes si shkak i ...

Fakulteti i Mjekësisë në Gjakovë lejon studentët pa maska (FOTO)

Në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, studentët janë lejuar të hynë pa maska mbrojtëse në hapësirën e brendshme të kë...

Studentët paralajmërojnë protestë, kërkojnë që të mos vazhdojnë ligjeratat online

Studentët e Universitetit të Prishtinës kanë paralajmëruar se do të protestojnë nëse nuk u merren parasysh kërkesat e tyre në lidhje me fillimin e ligjeratave ...

Hapet konkursi për pranimin e studentëve në konvikte

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës ka shpallë konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë, pë...

Universiteti i Ferizajt hap konkurs për regjistrimin e rreth 800 studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj ka hapur konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj në nivelin Bachelor dhe Master.