Postet nga: këshilli i etikës

VIDEO - Dugolli para senatit të UP-së: Më dënoni nëse kam bërë gabime

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka shpërndarë një video të profesorit Bujar Dugolli duke folur për vendimin e Këshillit të Etikës ...

Këshilli i Etikës vendos për plagjiaturën e Dugollit dhe Kastratit, Dugolli e quan fushatë të ORCA-s

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), sot gjatë ditës mbajti një konferencë për media duke njoftuar se Këshilli i Etikës së Universitetit ...

UP-ja pengon avancimin e një gruaje që mori më së shumti pikë nga komisioni vlerësues i FShMN-së

Me 6 janar, Universiteti i Prishtinës do të mbajë mbledhje ku parashihet të vendoset fundi i sagës 7-mujore që është zhvilluar për ta ndalë Tropikë Agajn për ...

Këshilli i Etikës së UP-së ende pa vendim për Ardian Kastratin

Këshilli i Etikës së Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ ende është duke e trajtuar lëndën e profesor asistentit të Fakultetit Filozofik, Ardian Kastrati.

Ky është profesori që dha dorëheqje nga Këshilli i Etikës së UP-së

Profesori në Fakultetin e Shkencave Matematike-Natyrore, Halil Ibrahimi, ka dhënë dorëheqje nga Këshilli i Etikës së Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Anton Vukpalaj emërohet anëtar i Këshillit të Etikës të UP-së

Profesor Asistenti i Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës, Anton Vukpalaj është emëruar anëtar i ri i Këshillit të Etikës së UP-së.

Rektorati

Admovere: Vendim i duhur dërgimi i Kastratit në Këshill të Etikës

Organizata Admovere e ka cilësuar si të duhur vendimin e Universitetit të Prishtinës që e ka dërguar në Këshill të Etikës, profesor asistentin e Fakultetit ...

Vërejtje me shkrim profesorit të UP-së për keqpërdorim të autoritetit

Organizata për Cilësinë në Arsim (ORCA) ka njoftuar se Këshilli i Etikës i Universitetit të Prishtinës ka marrë vendim për shqiptimin e masës “...