Postet nga: qendra e studentëve

Ministri i Shëndetësisë apel për qytetarët që janë të vendosur në Qendrën e Studentëve

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia në konferencën e cila po mbahet në oborrin e Qeverisë së Kosovës, apeloi të qytetarët të cilët pasi janë ...

Ministri Vitia: Njerëzit që tentojnë të largohen nga karantina, jemi të detyruar t’i mbajmë brenda

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, gjatë një konference për media, foli edhe për raportimin se në karantinën në Qendrën e Studentëve, një person ...

Qendra e Studentëve thotë se i ka të sigurta dhe të dezinfektuara të gjitha objektet

Qendra e Studentëve përmes një njoftimi, ka thënë se me kohë i ka marrë të gjitha masat për parandalimin e pandemisë COVID-19.

Policia tregon se pse po qëndron në objektet në 'Qendrën e Studentëve'

Të shumtë kanë qenë persona të cilët gjatë ditës janë vendosur në objektet e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, pasi që të njëjtit do të ...

Qendra e Studentëve kthehet në karantinë (FOTO)

Gjatë ditës së djeshme, Qeveria ka marrë vendim që Qendra e Studentëve në Prishtinë, të shndërrohet në karantinë.

‘Paqja Studentore’ kërkon të ruhen gjësendet në Qendrën e Studentëve, pas shndërrimit në karantinë

Organizata ‘Paqja Stuentore e Universitetit të Prishtinës’ ka kërkuar nga Qendra e Studentëve, që të ruhen dhe sigurohen gjësendet e studentëve, pas shndërrimit në ...

Vendimi i Qeverisë për shndërrimin e Qendrës së Studentëve në karantinë

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme korresponduese, ka marrë vendim për caktimin e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, si hapësirë karantine.

Konviktet e Studentëve në Prishtinë shndërrohen në karantinë

Objektet e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, do të shndërrohen në karantinë.