Peter Faith trajnon "Dhandrrin e Kosovës" për tu bërë Evropian

Amerikano-Kosovari, Dhandrri i Kosovës ju rrëfen rrugëtimin e tij drejt evropianizimit përmes trajnimit nga ‘kryemadhi i Evropës’, Peter Faith.

Peter Faith, Përfaqësuesi i Bashkimit Evropian në Kosovë i ka ilustruar Dhandrrit të Kosovës se si kosovarët mund të bëhen më evropianë në mënyrë që edhe Kosova të jetë pjesë e BE-së.

Përveç një sendviqi multicultural por mbi të gjitha evropian , dhandrri mëson shumë për Evropën dhe evropianët.

Peter Faith që është holandez sugjeron një vizitë në Amsterdam si modeli tipik evropian që duhet ta ndjekin kosovarët.

Për të bërë këtë vizitë, Dhandrrin e ndihmon gjysma e tij amerikane Për të udhëtuar në Holandë në ditëlindjen e mbretëreshës së saj.

Ndiqni rrugëtimin e dhandrrit atje dhe këshillat e holandezëve për kosovarët për tu pranuar në Bashkimin Evropian.

http://kallxo.com/dhandrri-kosoves-e-pret-hashim-thacin-ne-presheve/

http://kallxo.com/dhandri-kosoves-ne-kerkim-te-shoqerise-civile/