Postet nga: Dhandrri i Kosovës

Nga kush e "kopjoi" Labinot Tahiri idenë e mjekrës

Labinot Tahiri ‘kopjon’ idenë e mjekrës nga ‘Dhandrri i Kosovës’ Deputeti i AKR-së Labinot Tahiri së fundmi ka dalë me zotimin se nuk do rruhet deri në momentin ...

Çiftelia e Mafia nuk e Bëjnë Pasanik Dhandrrin në Angli

Çiftelia e Mafia nuk e Bëjnë Pasanik Dhandrrin në Angli

Me tone të ashpra humori “Dhandri i Kosovës” ka tentuar të ilustrojë mënyrat më të lehta të përshtatjes së mërgimtarëve në vendet e Europës.

Peter Faith trajnon “Dhandrrin e Kosovës” për tu bërë Evropian

Peter Faith trajnon "Dhandrrin e Kosovës" për tu bërë Evropian

Amerikano-Kosovari, Dhandrri i Kosovës ju rrëfen rrugëtimin e tij drejt evropianizimit përmes trajnimit nga ‘kryemadhi i Evropës’, Peter Faith.

”Dhandrri i Kosovës” e pret Hashim Thaçin në Preshevë

Premtimi i kryeministrit të vendit Hashim Thaçi për ti ndihmuar qytetarët e Preshevës është shëndrruar në temë diskutimi për “Dhandrrin e Kosovës”

Pazari i Dhandrrit me Shoqërinë Civile

Pazari i Dhandrrit me Shoqërinë Civile

"Dhandrri i Kosovës" ka vizituar tregjet kosovare në kërkim të një produkti që është menduar si i zhdukur, shoqëria civile.

“Dhandrri i Kosovës” Pajton Gjaqet

“Dhandrri i Kosovës” Pajton Gjaqet

Mospajtimet në mes të Ministrit të Shëndetësisë  Alush Gashi dhe sekretarit permanent të kësaj ministrie, Ilir Tolaj ia ka mësyer t'i zgjidhë “Dhandrri i Kosovës”.

Princi naiv

Princi naiv

Dhandrri i Kosovës

Ofertat turistike

Ofertat turistike

Dhandrri i Kosovës