Flamuri Kombëtar

Pamje - Flamuri i shqyer në hyrje të Prishtinës

 

Ku flamur i sipas disa fotografive dhe videove të dërguara në KALLXO.com duket i shqyer dhe i vjetruar.

KALLXO.com ka biseduar edhe me zëdhënësen e Komunës së Prishtinës, Miranda Mullafazliu.

Sipas saj duhet të shikohet se si shkon procedura e ndërrimit të flamujve të vjetër dhe zëvendësimin me flamuj të rinj.

“Nuk e di me të vërtet s`kam kalu andej. Ju lutem na dërgoni pyetjet dhe do të shohim. Edhe pse deri të martën nuk besoj se mund të ju përgjigjemi për shkak se është pushim dhe të hënën është festë. Por, duhet të shikohet në Drejtorinë e Shërbimeve Publike si rregullohet kjo, a ka ndonjë kontratë për ndërrimin e flamurit apo jo”, tha Mullafazliu përmes telefonit.