Memli Krasniqi: Shpresoj që kjo do jetë ditë e mirë për demokracinë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka ushtruar të drejtën e votës në shkollën “Hasan Prishtina” në kryeqytet.

Ai para mediave u bëri thirrje qytetarëve që të ushtrojnë të drejtën e tyre për të zgjedhur kandidatët më të mirë.

Krasniqi tutje theksoi se shpreson që kjo të jetë një ditë e mirë për demokracinë.

“Shpresoj që të gjithë qytetarët do ushtrojnë të drejtën e tyre për të zgjedhur kandidatët më të mirë. Zgjedhjet janë për qytetarë dhe pjesëmarrja sa më e madhe është e rëndësishme për të dhënë verdiktin demokratikë. Shpresoj që kjo do jetë një ditë e mirë për demokracinë”, ka deklaruar Krasniqi.