Postet nga: zgjedhjet lokale 2021

Vendimi i Supremes për Dragashin, KQZ thërret mbledhje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) do të mbajë mbledhje sot pasdite me qellim të zbatimit të vendimit të Gjykatës Supreme të Kosovës që të ketë rivotim nga jashtë ...

Ivan Todosijeviç e humb mandatin në Zveçan, KQZ e zëvendëson

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e mbajtur sot ka marrë vendim për zëvendësimin e kandidatit të Listës Serbe, Ivan Todosijevic, i cili ishte certifikuar si ...

KQZ certifikon rezultatet e rundit të dytë në 18 komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar rezultatet përfundimtare të rundit të dytë të zgjedhjeve për kryetar të 18 komunave nga 21 sa janë mbajtur më 14 nëntor.

LVV ka analizuar rezultatin e zgjedhjeve, thotë se nxori mësime

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se kryesia e partisë mbrëmë ka mbajtur një mbledhje, në të cilën është analizuar rezultati i zgjedhjeve lokale të 17 tetorit.

Këta janë kryetarët e 20 komunave që shkuan në balotazh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka shpallur rezultatet përfundimtare për 20 komunat që shkuan në balotazh.

Përveç Dragashit, KQZ shpall rezultatet përfundimtare në 20 komunat e tjera

Kryesuesi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për rundin e dytë për kryearë të komunave.

Qëndron Kastrati i shkruan letër të hapur kryetarit të ri të Kamenicës: Pres reflektim dhe jo veprime populliste

Kryetari në largim i Kamenicës, Qendron Kastrati, i ka shkruar një letër kryetarit të posa zgjedhur të kësaj komune, Kadri Rrahimajt.

LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-së për votat e diasporës në Dragash

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) e ka quajtur skandaloz, vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për anulimin e komplet votave të diasporës pë...