Komunat e prekura gjatë 24 orëve të fundit me COVID-19

46 raste pozitive kanë rezultuar sot në vend me COVID-19 si dhe nuk është shënuar asnjë rast i vdekjeve me COVID-19

Rastet pozitive janë nga komuna Gjilan 6 raste, komuna Podujevë 6 raste, komuna Pejë 5 raste, komuna Prishtinë 5 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Ferizaj 2 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast Dragash, Malishevë, Prizren dhe Viti.

Gjithashtu 62 persona janë shëruar në Kosovë  nga virusi corona.