I infektuari me COVID-19 sulmohet nga disa persona pasi del nga shtëpia

Një person i cili ishte i infektuar me COVID-19 në Prishtinë dje nuk ka repsektuar masat  e izolimit duke dalë jashtë shtëpisë/

Sipas policisë, i dyshuari dje rreth orës 15:30, është takuar në një rrugë të Prishtinës dhe i njëjti është sulmuar nga disa persona.

Ai më pas është dërguar në QKUK për tretman mejkësor pas sulmit, ndërsa me urdhër të prokurorit është iniciuar lënda.