Ilustrim

Gjilan, zhduket një burrë

Një person është zhdukur në Gjilan.

Siç njofton Policia, një qytetare ka raportuar zhdukjen e bashkëshortit të saj.

Rasti është raportuar të premten në ora 8 :00 të mëngjesit.

Sipas ankueses, bashkëshorti i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.