FOTO: Urim Krasniqi/KALLXO.com Prishtina

FOTO: Prishtina e mbuluar nga bora

Reshjet e borës të cilat kanë nisur që mbrëmë me një intesitet të lartë kanë vazhduar edhe sot, duke zbardhur një pjesë të madhe të Kosovës.

Stuhia e borës e shoqëruar edhe me erëra të forta ka shkaktuar vështirësi në qarkullimin e veturave si dhe prishje të rrjetit elektrik.

Fotografitë më poshtë tregojnë kryeqytetin e mbuluar nga bora në këto momente, duke i dhënë një pamje ndryshe.

FOTO: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Prishtina
FOTO: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Prishtina
FOTO: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Prishtina
FOTO: Urim Krasniqi/KALLXO.com
Prishtina
FOTO: Urim Krasniqi/ KALLXO.com
Prishtina