FOTO: Hoti e Zemaj pa maska në konferencë për media

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, dhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, janë paraqitur pa maska në konferencën e sotme për media.

Zemaj fillimisht ka pasur maskën, por më pas e ka hequr atë.

Përkundër qeveritarëve, drejtori i Institutit të Shëndetit Publik Naser Ramadani i cili është i pranishëm në këtë konferencë, po mban maskën.

Bartja e maskës në publik, sipas rekomandimeve të IKSHP-së është obligative.

Kryeministri Avdullah Hoti dhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, morën pjesë sot në Komitetin për koordinimin dhe vlerësimin e situatës emergjente me coronavirus.