Postet nga: naser ramadani

Ende në pritje për vaksinën që “do të vijë në shkurt”

Duke iu afruar fundit të muajit shkurt, po afrohet edhe fundi i afatit që me shumë këmbëgulësi ishte dhënë nga liderët e vendit për ...

Pse mostrat e dyshuara për variantin e ri të COVID-19 janë dërguar në Gjermani?

Drejtori i IKShPK-së, Naser Ramadani, në "Kallxo Pernime" ka folur në lidhje me dyshimet për variantin e ri të COVID-19 në Kosovë.

Naser Ramadani: Vaksina do të vijë së shpejti

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik (IKShPK), Naser Ramadani, ka deklaruar se vaksina kundër COVID-19 në Kosovë do të vijë së shpejti.

Ramadani për masat anti COVID-19 në kohë fushate: Nuk janë lehtësuar, janë të njëjta

Drejtori i IKShPK-së, Naser Ramadani, e ka mohuar se ka lehtësim të masave anti COVID-19 në kohë të fushatës dhe pas shpalljes së zgjedhjeve të 14 shkurtit 2021.

Naser Ramadani flet për mosrespektimin e masave nga partitë politike

Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, i ftuar në "Kallxo Pernime" përballë Jeta Xharrës ka folur në lidhje me mosrespektimin e masave të ...

Përballja për pandeminë - LIVE

Në emisionin e radhës në ‘Kallxo Pernime’ përballë gazetares Jeta Xharra janë të ftuar Naser Ramadani, drejtor i IKShPK-së, Imet Rrahmani ish-ministër i Shëndetësisë, Shemsedin ...

Komisioni i kërkon IKShPK-së raporte të detajuara për komunat, Ramadani ankohet për pengim në punën e Institutit gjatë pandemisë

Në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me Covid-19 janë duke raportuar përfaqësues të Institucioneve Shëndetësore.

Miratohet Plani për parandalim dhe kontroll të COVID-19

Komiteti për monitorimin e sëmundjeve ngjitëse në Kosovë ka miratuar sot Planin për parandalim dhe kontroll të Covid-19 (Nëntor-Prill 2021), versionin 2.0.