DIREKT - Rreziku i Kosovës nga lufta kibernetike

Në KallxoPërnime mund të ndiqni debatin “Rreziku i Kosovës nga lufta kibernetike” pas sulmeve kibernetike që kanë pasur institucionet e Kosovës kanë pasur në javët e fundit.

Në lidhje me sigurinë e resurseve kibernetike në vend do të diskutojnë ekspertë të sigurisë dhe privatësisë: Arbian Arifi – Agjencia për Informim dhe Privatësi; Hekuran Doli – Ekspert i sigurisë kibernetike dhe Kreshnik Gashi – KALLXO.com.

– A janë të sigurta data-bazat e Kosovës?

– A mund të rrjedhin informacione dhe të krijohen dëme?

– Cilat janë burimet që e sulmojnë më së shpeshti Kosovën?