Postet nga: Fshati Gorazhdec

Qytetari nga Gorazhdeci i Pejës: Matësit e ujit s'u lexuan me vite, kemi faturë mbi 2 mijë euro

Aktivisti i shoqërisë civile si dhe banori i fshatit Gorazhdec të Pejës, Sasha Petroviq, ka thënë se zyrtarët e kompanisë së ujësjellësit në Pejë, "...

Njoftimet e përkthyera në serbisht, sfidë për komunitetin serb në Pejë

Aktivisti i shoqërisë civile si dhe banor i fshatit Gorazhdec të Pejës, Sasha Petroviq, ka thënë se disa gjëra janë rregullar që nga paslufta, por ka ...

Zëdhënësi i Komunës së Pejës: Këtë verë do të vendoset 'polici i shtrirë' në Gorazhdec

Zëdhënësi i Komunës së Pejës, Faik Zekaj ka dhënë sqarime rreth problemeve me të cilat ballafaqohen banorët e fshatit Gorazhdec. Ai premtoi se ...

Banorët e Gorazhdecit të Pejës ankohen për infrastrukturën rrugore në fshatin e tyre - VIDEO

Banorët e Gorazhdecit të komunës së Pejës po ankohen për infrastrukturën dhe kushtet në fshatin e tyre.

VIDEO - Problemet e qytetarëve të Gorazhdecit në Pejë

Problemet e qytetarëve të Gorazhdecit në Pejë po trajtohen në emisionin "Kallxo Përnime"

Fshati Gorazhdec i Pejës që 24 orë pa rrymë, KEDS thonë se nuk janë në dijeni

Në fshatin Gorazhdec të Komunës së Pejës, janë bërë mbi 24 orë që kur kanë mbetur pa energji elektrike për shkak të prishjes së trafos elektrike.