Postet nga: Dhuna në famije

Arrestohet e më pas lirohet gruaja që dyshohet se e rrahu burrin e saj

Është arrestuar një grua, e dyshuar për sulm fizik ndaj bashkëshortit të saj.

Arrestohet burri në Ferizaj, dyshohet se e ka rrahur gruan e tij

Policia e Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një i dyshuar për dhunë fizike dhe psiqike ndaj bashkëshortes së tij.

Në Viti hapet ekspozita 'Dhuna nuk fshehet mrena mureve’

Përgjatë mureve nga letra e bardhë me mbishkrime “Dhuna nuk fshehet mrena mureve” është ngritur ekspozita për vetëdijësimin dhe luftimin ndaj dukurisës së dhunës ...

Fushatë vetëdijësuese në Prishtinë kundër dhunës në familje dhe ngacmimeve seksuale

Ka filluar shpërndarja e broshurave tek qytetarët e Prishtinës me qëllim vetëdijësimin ndaj dhunës në familje dhe ofrimin e ndimës juridike falas.

Arrestohen katër burra për dhunë në familje gjatë 24 orëve të fundit

Policia e Kosovës ka arrestuar katër burra nën dyshimet për dhunë në familje.

Nëntë raste të dhunës në familje në Kosovë për 24 orë

Në 24 orët e fundit, në Policinë e Kosovës janë  raportuar nëntë raste të dhunës  në familje në disa komuna të Kosovës.

Rrihen mes vete burrë e grua në Drenas

Një rast i dhunës në familje është raportuar në Drenas mëngjesin e së shtunës.

Prishtinë, arrestohet djali pasi e sulmon fizikisht nënën e tij

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë raportuar pesë raste të dhunës në familje.