COVID-19 - Ilustrim: Naser Fejza

Dhjetë raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për dhjetë raste pozitive me coronavirus në 24 orët e fundit.

Ndërkaq janë shëruar 13 pacientë përderisa të vdekur nuk ka pasur.

Brenda ditës 23 persona janë vaksinuar dhe 230 testime tjera kanë bërë qytetarët e Kosovës.

Në Kosovë aktualisht janë 67 raste aktive me COVID-19.