Rishikimi i vitit 2013

Çka ndodhur në vitin 2013 në vendin tonë? Cilat ishin arritjet e cilat dështimet e vitit 2013?
Çfarë arritjesh ka bërë Kosova në politikë, ekonomi, sport e kulturë? Cilat ishin skandalet e sukseset më të mëdha të vitit që e lamë pas ?

Për këto tema Jeta Xharra ka intervistuar:

Vlora Çitaku – Partia Demokratike e Kosovës;
Vjosa Osmani – Lidhja Demokratike e Kosovës;
Shpend Ahmeti – Lëvizja Vetëvendosje;
Mimoza Kusari Lila – Aleanca Kosova e Re dhe
Haki Abazi – Rockefeller Brothers Fund

“Jeta në Kosovë” transmetohet sonte menjëherë pas lajmeve qendrore të RTK-së.