BB Prezanton Raportin Ekonomik për Ballkanin Perëndimor

Zyra e Bankës Botërore në Kosovë organizon konferencën, ku do të prezantohet Raporti i Rregullt Ekonomik më i ri për Ballkanin Perëndimor.

Raporti për Kosovën dhe shtetet tjera të rajonit do të prezantohet nga drejtoresha e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor, Linda Van Gelder. E pranishme në konferencë do të jetë edhe drejtoresha për Strategji dhe Operacione e Grupit të Bankës Botërore për Rajonin Evropë dhe Azi Qendrore, Mariam Sherman.

Raporti i Rregullt Ekonomik mbulon zhvillimet, gjasat dhe politikat ekonomike në Kosovë dhe në pesë vendet tjera të Ballkanit Perëndimor dhe hartohet dy herë në vit nga ekonomistët e Bankës Botërore.

ETIKETA

16 Nëntor 2017 - 07:44

Naim Krasniqi 16/11/2017 - 07:44
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend