Postet nga: gazmend hoxha

Drejtori i Policisë së Kosovës merr pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Deklaratës së Partneritetit, pjesë e një projekti ndërkombëtar

Drejtori i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, ka marrë sot pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Deklaratës së Partneritetit në projektin @ON Network, e cila u mbajt ...

Drejtori i Policisë në takim me kryetarin e Prishtinës, flasin për themelimin e Drejtorisë së Policisë të Kryeqytetit

Drejtori i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, i shoqëruar nga zëvendësdrejtori Fehmi Hoti dhe nga drejtori rajonal i Prishtinës, Fehmi Xhata, priti në takim kryetarin ...

Arrihet dakordim për zgjerim të bashkëpunimit në mes Policisë së Kosovës e të Shqipërisë

Dy homologët, drejtori i Policisë së e Kosovës, Gazmend Hoxha e ai i Shqipërisë, Muhamet Rrumbullaku sot ranë dakord që të zgjerojnë bashkëpunimin në mes vete.

Drejtori i Policisë vizitën e parë brenda organizatës policore e realizoi në stacionet në veri të vendit

Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, vizitën e parë brenda organizatës policore e ka bërë në katër stacionet policore në ...

Gazmend Hoxha merr zyrtarisht detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Sot në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës, u organizua ceremonia zyrtare e dorëzim-pranimit të detyrës për Drejtorin e ri të Përgjithshëm ...

Misioni i OSBE-së në Kosovë mirëpret emërimin e Gazmend Hoxhës në pozitën e drejtorit të Policisë

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka mirëpretur emërimin e Drejtorit të ri të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha.

Emërohet drejtori i Policisë

Gazmend Hoxha është emëruar Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës.

Ministri Sveçla propozon Gazmend Hoxhën për drejtor të Policisë

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se ka propozuar Gazmend Hoxhen për drejtor të Policisë së Kosovës.