VERA 2023 fillon me FIBULA TRAVEL!

Sot me 23.04.23 fillon sezona e 24-të radhazi me fluturime direkte nga Prishtina për Antalya, Turqi.

VERA 2023 është VERA FIBULA!

  • 10 fluturime ne javë për ANTALYA me Turkish Airlines
  • 2 fluturime ne javë për BODRUM me Turkish Airlines
  • 1 fluturim në javë për DALAMAN(Fetiye dhe Marmaris) me Pegasus Airlines
  • 2 fluturime ne javë për HURGHADA, Egjipt me Air Cairo

VERA 2023 është VERA FIBULA!

Gjithmonë të parët dhe shumë hapa para të gjithëve!

@fibulakosova #vera2023 #antalya #bodrum #fetiye #marmaris #hurghada #turkey #egypt #summer #holidays #Shqipëri #montenegro #NorthMacedonia #greece #bulgaria #AllDestinations #charterflight #2023season