DIREKT - Korrupsioni pa ndëshkim

Sonte në KallxoPernime po diskutohet mbi gjetjet dhe rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditorit.

Çfarë ndodhë me gjetjet dhe si adresohen ato nga komunat?

Sa aktakuza u ngritën pas denoncimeve të ZKA-së në Prokurorinë e Shtetit?

A kanë mekanizma të brendshëm komunat për t’i trajtuar rastet e shkeljeve dhe keqpërdorimeve?

Për këto, por edhe detaje të tjera në studio diskutojnë: Bezad Halilaj, Zëvendës Auditori i Përgjithshëm, Kushtrim Kadriu, Kryesues i Kuvendit Komunal në Gjilan, Arian Tahiri, Nënkryetar i Komunës së Mitrovicës dhe Labinot Leposhtica nga zyra ligjore në KALLXO.com.