Ku, Kur dhe Si të rezervojmë pushimet e paharruara verore

Ardhja e sezonës verore është shumë e rëndësishëm për të gjithë ne.

Mund të renditen një sërë arsyesh pse pushimet verore nuk duhet shmangur.

Pushimeve verore rrisin produktivitetin, krijojnë freski dhe energji të re. Prandaj, të gjithë ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm kur vendosim të rezervojmë pushimet tona verore.

KU, KUR dhe SI të rezervojmë pushimet e paharruara verore kujdeset FIBULA TRAVEL.

Fibula ju mundëson të rezervoni pushimet tuaja online pa u lodhur fare. Vizioni www.fibula-ks.com informohuni me mundësitë dhe ofertat fantastike.

Nisjet direkte për Antalya dhe Bodrum bëhen nga Prishtina, Shkupi, Tirana, Zvicra, Gjermania, Austria, Belgjika dhe gjithe Europa.

Rezervimet për pushimet tuaja mund ti bëni edhe duke vizituar pikat e FIBULA TRAVEL në Prishtinë, Albi Mall (Prishtinë), Prizren, Pejë dhe Gjakovë.

Për më shumë informacione mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 038 242 526 ose të informoheni në faqen tone në FACEBOOK dhe INSTAGRAM.