Postet nga: Peja

Bomba në parkingun e diskotekës rrugës për Pejë

Mbrëmjen e kaluar në një parking të një diskoteke e cila gjendet në rrugën tranzit për Pejë, janë gjuajtur dy bomba.

VIDEO: Ngatërrohen telat e rrymës, shkaktojnë frikë te banorët

Banorët e Banjës së Pejës janë përballur dje me ndërprerje të energjisë elektrike.

Ofroi mito, arrestohet pejani

Një burrë nga Peja është arrestuar nën dyshimin se i njëjti u ka ofruar viktimave mito.

Peja vendosi se si do të kompensojë orët e humbura gjatë grevës

Nxënësit e shkollave të Pejës pushimin veror do ta kenë një javë më vonë nga ajo që ishte paraparë përmes vitit kalendarik.

Qytetari pyet Muhaxherin për ndaljen e gurëthyesve

Ramë Nimani, banor i fshatit Gallviqicë në 'DebatPërnime' ka pyetur kryetarin e komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri rreth ndaljes se gurëthyesve që veprojnë në këtë ...

Qytetari nga Gorzhdeci kërkon sqarime për shtratin e Lumbardhit

Darko Dimitrijeviq, qytetar nga Gorazhdeci në 'DebatPërnime' ka pyetur se kur mund të presin qytetarët që shtrati i Lumbardhit, përfundimisht të rregullohet dhe t’i ngjajë një ...

Qytetari i Pejës ka një kërkese interesante për Muhaxherin

Një qytetar në 'DebatPernime', Shabi Nikqi ka pasur një kërkesë për kryetarin e Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri duke treguar edhe një detaj interesant.

Muhaxheri: Brenga më e madhe e Pejës, hidrocentrali në Lumbardh

Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri tha se brenga kryesore e banorëve të kësaj komune është tendenca e ndërtimit të një hidrocentrali në Lumbardh.