Së shpejti linjë e autobusit Kukës-Prizren

Kryebashkiaku i Kukësit, Safet Gjici ka pritur në takim ambasadorin shqiptar në Kosovë, Qemal Minxhozin dhe Presidentin e ‘Sharr Travel’, Ruzhdi Kurtishaj.
Ku shumë shpejt pritet që të nënshkruhet edhe marrëveshja nga të dyja palët, 🤝 duke krijuar mundësi dhe lehtësira për qytetarët.