Petrol Company me zbritje prej -7 centëve në naftë dhe benzinë në këto pika

 

Petrol Company duke filluar nga sot (22 qershor) ka njoftuar se do ta fillojë një kampanjë të re nga e cila do të përfitojnë të gjithë konsumatorët e vet.

Kampanja ka të bëjë me një zbritje prej minus 7 centëve në litrin e naftës dhe benzinës.

Megjithatë, kjo zbritje do të vlejë për 6 pika të Petrol Company. Këto janë pikat në të cilat është aktive kampanja që nga sot:

– Çagllavicë (në dy anët e rrugës)

– Dragodan (në hyrje të Prishtinës nga Mitrovica)

– Podujevë

– Mitrovicë

– Rahovec

Gjithashtu ju bëjmë të ditur që edhe në të gjitha pikat tjera të Petrol Company, vazhdojnë të jenë çmimet më të lira në treg, dhe jeni të garantuar për kualitet të lartë. Ju kujtojmë që një rezervarë i derivatit të furnizuar në Petrol Company, ju mundëson të bëni deri në 10% kilometra më shumë.

Përndryshe, Petrol Company shumë shpejt do të vjen edhe me befasi tjera! Vizitojeni.

Kontakt social media  #petrolcompany