Përsëri kjo është vetura që ka thyer rekordet e shitjes për Janar – Shkurt 2022!

Kësaj i thonë me fillu vitin mbarë, qysh në dy muajt e parë të vitit me thy rekorde shitjesh!

Kush po i thyen këto rekorde?

Rekordin e shitjeve nuk po e lëshon vetura e tipit Renault, pastaj vazhdojmë me Toyota, Skoda, Suzuki, Wolsfagen dhe Dacia.

Rreth statistikave të shitjes së secilës prej tyre e ka bërë të ditur QAK – Qendra e Kontrollimit Teknik duke informuar me të dhëna të sakta.

Pra për dy muajt e parë të këtij viti janar dhe shkurt janë shitur 83 vetura të tipit Renault, 43 Toyota, 42 Skoda, 40 Suzuki, 32 Wolsfagen, 31 Dacia. Po ashtu gjatë këtyre dy muajve janë shitur 45 Renault Captur, Renault Clio 28, Skoda Octavia 21.

Veturën e parë më të shitur Renault si dhe veturën e llojit Dacia e cila po ashtu gjendet në pesëshen më të shitur i gjeni në Automita.