Postet nga: Automita

Bashkë, 10 vjet rrugëtime me Renault dhe Dacia!

Një dekadë por shumë suksese brenda 10 viteve nga Renault dhe Dacia.

Renault dhe Dacia – 4 muajt e fundit mbizotëroj në tregun e veturave mbi 30% shitje

Kush po i thyen këto rekorde? Rekordin e shitjeve për katër muajt e fundit Renault dhe Dacia dominojnë në tregun e veturave mbi 30% shitje, janë shitur gjithsej 145 ...

Nissan Qashqai i ri vlerësohet si vetura më e sigurt e testuar – merr çmimin më të lartë!

Euro NCAP ka testuar sistemet e Asistencës në Autostradë të ofruara në katër makina të fundit: Jaguar I – PaceSistemi që u vlerësua si niveli “Entry”, Poestar 2 u ...

Dacia Jogger – Vetura më e mirë dhe e kompletuar në botë!

Kur e kemi fjalën për veturat më fantastika dhe më të mirat atëherë natyrisht që fillimisht ndalemi tek super vetura Dacia Jogger.

Përsëri kjo është vetura që ka thyer rekordet e shitjes për Janar – Shkurt 2022!

Kësaj i thonë me fillu vitin mbarë, qysh në dy muajt e parë të vitit me thy rekorde shitjesh!

Automita vjen me ofertën 'Pranvera ma e mirë!'

Nuk thuhet kot “sezona e re, oferta e re”,  dhe sidomos kur vjen bashkë me pranverën ndonjë ofertë lulëzuese sikur pranvera.

Renault – Vetura më e shitur në vitin 2021!

Të gjithë mendojnë se veturat më të shitura të vitit që lam pas janë ato të llojit Mercedes Benz, Audi dhe BMW, por jo nuk janë asnjëra prej tyre!

Senet e mira për fund – Dacia Duster me super çmim për fundvit!

Sikur “ëmbëlsira për fund” ashtu edhe dhuratat e fundvitit që ti ja bën vetes ose ti bën dikush, e kanë vlerën më ndryshe.