Oferta speciale për Festën e 8 Marsit nga Kompania Turistike Shpejtimi

Kompania Turistike Shpejtimi ka kënaqësinë të prezantojë ofertën e saj të veçantë për festën e 8 Marsit.

Ju ftojmë të shfrytëzoni këtë mundësi për të shijuar momente të mrekullueshme në destinacionet më të bukura të rajonit.

Pakoja përfshin akomodimin në hotele të cilësisë së lartë për 1 ose 2 netë, në varësi të destinacionit tuaj të zgjedhur.

Destinacionet në ofertë përfshijnë:

Vizitën e Dubrovnikut, akomodimin në hotel për 1 natë, 80 euro/person dhe 2 netë 130euro/person

Stambollin, akomodimin në hotel për 2 netë, 99 euro/person

Pogradecin, akomodimi në hotel për 2 netë, 80 euro/person

Durrësin, akomodimi në hotel për 2 netë, 100 euro/person

Sarandën dhe Korfuzin, akomodimi në hotel për 2 netë, 100 euro/person

Vlorën, akomodimi në hotel për 2 netë, 90 euro/person

Budvën, akomodimi në hotel për 1 natë, 70 euro/person

Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të festuar 8 Marsin në mënyrën më të veçantë dhe të kujdeseni për veten dhe për të dashurit tuaj.

Rezervimet janë të kufizuara, kështu që mos humbisni këtë rast të jashtëzakonshëm!

Kontaktoni tani për të rezervuar vendin tuaj dhe për të ditur më shumë për detajet e ofertave për secilin destinacion. Ju urojmë një udhëtim të paharrueshëm!

  • Rezervimi i obliguar:
  • online: www.shpejtimi.net
  • email: i [email protected]
  • tel: 044/49 184 195 (viber, whatsapp) 049/44 128 437 (viber, whatsapp)