Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Kompania Turistike Shpejtimi ka lansuar një ofertë të veçantë për udhëtimet drejt Stambollit për vetëm 99 euro.

Kjo ofertë përfshin një numër të gjerë shërbimesh për të siguruar që udhëtimi juaj të jetë i paharrueshëm.

Çmimi prej 99 euro përfshin qëndrimin në Stamboll 2 netë dhe 3 ditë me mëngjes të përfshirë në hotel. Programi i udhëtimit përfshin vizitat në disa nga atraksionet më të njohura të Stambollit.

Dita e pare, akomodimi në Hotel

Vizitat : 212 Outleet,Taksim, Galata Tower, Llokum, syvenir të ndryshëm.

Dita e dytë, mëngjesi në hotel:

Vizitat: Grand Pazar, Sultan Ahmet, Aya Sofia, Dolmabahce, Ortakay, shëtitja me anije rreth Bosforit, Nata Turke në Bosfor – Opsionale (përfshinë: darkë e lehtë, pije pa limit alkoolike dhe jo alkoolike, shfaqje me muzikë shqiptare), Venecia Outleet.

Dita e tretë, mëngjesi në hotel

Vizitat: Pier Loti, Qendra tregtare, Forum Istanbul (Akuariumi sipas dëshirës).

Çmimi nuk përfshinë: Lundrimin me anije në Bosfor (15€ për person), Ngritja me teleferik në Pier Loti (5€ për person), Darka në mbrëmje me anije (35€ për person), Aquariumi Aqua Florya – (25€ për person), Sigurimin shëndetësor i preferuar).

Këtu mund të shihni të gjitha detajet e ofertës.

Bëni gati valixhet tuaja dhe përjetoni një udhëtim të paharrueshëm drejt Stambollit me Kompaninë Turistike Shpejtimi!