Oferta e muajit qershor për bregdetin shqiptar

Bregdeti shqiptar vazhdon të jetë një nga destinacionet më të preferuara për kosovarët dhe në veçanti për diasporën shqiptare. Me më shumë se 360 kilometra vijë bregdetare me pozitë të shkëlqyeshme gjeografike dhe ofertë ekonomike, bregdeti shqiptar mbetet mundësi e shkëlqyer për të kaluar pushimet verore.

Lideri i turizmit shqiptar, Sharr Travel si gjithnjë kujdeset të dizajnojë ofertën më të mirë në treg duke përfshirë transportin dhe akomodimin për të gjithë pushuesit.

 

Me flotën e saj moderne të autobusëve, ekipë dhe shërbim profesional të gjithë të interesuarit mund të udhëtojnë plazheve të bukura shqiptare duke rezervuar në SHARR TRAVEL.

OFERTËN VERORE mund ta shfletoni KËTU.

Na kontaktoni në numrat e telefonit: +383 38 610 015, +383 49 610 015, +383 46 610 015 dhe +383 44 542 029 ose klikoni në www.sharrtravel.com .

Kontaktet në FACEBOOK dhe INSTAGRAM.