Postet nga: Turizmi

Tamara, një stacion i ri turistik në Alpet Shqiptare

Rehabilitimi i Tamarës, qendra e Kelmendit në Alpet Shqiptare, ka gjallëruar zonën dhe ka shtuar numrin e turistëve, por fshati përballet ende me probleme bazike ...

Turizmi në Shqipëri hap mundësi biznesi për kosovarët

Prej 10 vitesh Noriman Hasani nga Ferizaj ka hapur një biznes në Shëngjin. Restorantin “fastfood” ai e ka ngritur në qendër të plazhit të qytetit bregdetar dhe operon vetë...

Lashtësia në lartësi, Kalaja e Gurit që simbolizon Prizrenin

“Përpara meje është i shtrirë Prizreni, i zhytur në gjelbërim nga i cili dalin minaret e më shumë se njëzetë xhamive të cilat zbardhëllojnë e shkë...

“A tu tha goja a?”, asamblisti i Prizrenit kritikon drejtoreshën komunale për mosraportim

Fjalosje, debate të ashpra dhe ankesa e kanë përcjellë mbledhjen e gjashtë të Kuvendit Komunal të Prizrenit.

‘Fluturo n'Prizren, në ma t'bukurin vend’, hapet sezoni i fluturimeve me paragllajd

Kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka ka njoftuar se sezoni i fluturimeve me paragllajd, sot është hapur zyrtarisht dhe se tashmë qytetarët e turistët, do të mund ta shohin ...

Kroacia pranon më shumë punëtorë të huaj gjatë sezonit turistik

Qeveria kroate u përpoq të ushtrojë presion ndaj punëdhënësve për të rritur kuotat për pranimin e punëtorëve të huaj, pasi mori paralajmë...

Ministrat Shala dhe Klosi dakordohen për oferta të përbashkëta turistike Kosovë-Shqipëri

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala,ka pritur sot në takim ministrin e Turizmit dhe Mjedisit të Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi, bashkë me kryetarët e ...

‘Mitrovica Guide’ vazhdon aktivitetet për promovimin e turizmit 

Promovimi i turizmit dhe diversitetit kulturor në rajonin e Mitrovicës është projekt që ka për qëllim kryesor të zhvillojë dhe promovojë turizmin kulturor në rajonin e Mitrovicë...