Artikull i Sponsoruar nga Prishtina Ticket

Me Early Booking përfitoni zbritje fantastike!

Kompania e njohur kosovare, Prishtina Ticket po vazhdon të sjell risi në këtë fillim viti.

Pas njoftimit që dha ditë më parë se për të gjithë udhëtarët të cilët dëshirojnë të udhëtojnë gjatë stinës së pranverës, të njëjtit do të përfitojnë çmime speciale, Prishtina Ticket ka vendosur që ta zgjeroj ofertën e saj.

Nga tash, çdo udhëtar i cili planifikon që gjatë verës të vizitoj Kosovën ose nga aty të udhëtoj në drejtim të 12 destinacioneve që ka të listuar në listën e rezervimeve Prishtina Ticket, do të përfitojnë çmime speciale.

Përfitimet e kësaj oferte përfshijnë jo vetëm çmimet konkurruese për bileta të aeroplanit, por gjithashtu mundësinë për të zgjedhur nga një gamë e gjerë e destinacioneve dhe linjave ajrore të njohura.

Për të përfituar nga kjo ofertë, klientët duhet të qasen në faqen zyrtare të Prishtina Ticket ose të kontaktojnë agjencinë e tyre lokale të udhëtimit.

Oferta është e vlefshme për një periudhë të kufizuar, kështu që Prishtina Ticket inkurajon të gjithë ata që janë të interesuar të përfitojnë nga oferta për të udhëtuar gjatë verës me çmime ekonomike, rezervimin ta bëjnë tani.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188
🇩🇪 +49 7621 9165 313
🇨🇭 +41 61 510 06 86
🇽🇰 +383 49 200 286
🇸🇪 +46 470 580 944
🇸🇮 +386 47 774 141

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.