Artikull i Sponsoruar nga Prishtina Ticket

Afër gjysmë milioni, kompania kosovare me rekord udhëtimesh në Evropë

Kompania më e madhe shqiptare, Prishtina Ticket po vazhdon të shënojë sukses në sektorin e transportit ajror, me një rritje të dukshme të numrit të udhëtarëve gjatë vitit 2023.

Gjatë kësaj periudhe u rezervuan 480 mijë e 781 bileta udhëtimesh, për dhjetëra destinacione të ndryshme.

Kjo tregon një interes të madh dhe një besim të rritur të udhëtarëve në shërbimet dhe cilësinë e ofruar nga Prishtina Ticket.

Për të shpërblyer besimin e udhëtarëve, Prishtina Ticket njofton se do të vazhdojë të zhvillojë ofertat dhe promocionet momentale, duke përfshirë çmimet konkurruese për bileta, dhe përmirësime të tjera në platformën e saj.

Qytetarët edhe gjatë vitit 2024 do të mund të rezervojnë biletat e udhëtimit në drejtim të dhjetëra qyteteve duke nisur nga Basel, Stuttgart, Düsseldorf, Nürnberg, München, Münster Osnabrück, Berlin Brandenburg, Växjö-Smaland, Ljubljana, Halmstad, Luxemburg, Memmingen dhe anasjelltas.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check-in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.