Artikull i Sponsoruar nga Prishtina Ticket

Rezervo udhëtimin për festat e fundvitit, paguaj sipas marrëveshjes

Festat e Fundvitit sjellin gëzim dhe emocione për të gjithë ne. Familjet festojnë me më të dashurit e tyre duke ndërtuar traditë në forcimin e lidhjeve familjare. Krijimi i traditës familjare për festë kontribuon në lidhjen e fortë të fëmijëve tanë me familjen dhe vendin. Secila familje veçohet për mënyrën e festimit të Festave të Fundvitit në dekorim të ambienteve, dhuratat ose për gatimet e veçanta.

Kompania më e madhe shqiptare në organizimin e udhëtimeve nga Kosova drejt Gjermanisë, Zvicrës, Sllovenisë dhe Suedisë ofron një MUNDËSI UDHËTIMI TË RE.

Të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë për Festat e Fundvitit mund të rezervojnë biletën e udhëtimit TANI, ndërsa pagesën e biletës së udhëtimit mund ta bëjnë me këste sipas marrëveshjes.

Shfletoni www.PrishtinaTicket.net, zgjidhni datën tuaj të udhëtimit dhe telefononi në departamentin Shërbimi për Klientin.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket do të ju ofrojë zgjidhjen më të mirë. Nëse keni fleksibilitet në kohë do të mund të udhëtoni me çmime speciale. Kurseni kohë dhe para duke rezervuar online.

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

SHËNIM ME RËNDËSI: Në çmimin filletar të çdo bilete janë të përfshira: rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg – PA KOSTO SHTESË.

Ne ofrojmë shërbime profesionale dhe korrektësi maksimale. Vendet janë të limituara prandaj rezervo online ose na telefononi në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Të gjitha destinacionet:
Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;
Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;
Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;
Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;
Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;
München  – Prishtinë – München;
Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;
Växjö-Smaland  – Prishtinë – Växjö-Smaland;
Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana.

Prishtina Ticket në periudhën korrik 2023 renditet si kompania e parë në Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” me gjithsejt 60056 udhëtarë.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.